Valentin-napi véradás

Valentin-napi véradást tartottunk a Doclerben, ahol kollégáink összefogásával életet ajándékoztunk a rászorulóknak.

Gattyán Alapítvány Sporttámogatás

Alapítványunkhoz az év elején érkezett egy megkeresés az Eger SE labdarúgó egyesülettől, az egyik fiatal focistájukkal kapcsolatban. A 15 éves fiatal, aki gyermekotthonban nevelkedik, évek óta jár a sportegyesülethez. Természetesen örömmel tettünk eleget a megkeresésnek és vállaltuk, hogy a jövőben rendszeresen segítjük a fiatal sportkarrierjét. Amellett, hogy Alapítványunk vállalja a havi tagdíja befizetését, új Nike focicipőt, lábszárvédőt és sporttáskát adtunk át neki a személyes találkozás során.

Gattyán Alapítvány Rekreációs és Szakmai Konferencia

A Gattyán Alapítvány november elején immár második alkalommal rendezte meg a Rekreációs és Szakmai Konferenciát a gyermekotthonokban dolgozók részére. A kikapcsolódáshoz szükséges helyszínt és programot, ezúttal is a Docler cégcsoport tulajdonában álló Normafa Center biztosította. A résztvevők az ország különböző pontjairól érkeztek, a közel 90 fő összesen 25 gyermekvédelmi- és gyermekotthoni központból került kiválasztásra.

Gattyán Alapítvány Farsang 2024

A Gattyán Alapítvány február elején Farsangi rendezvényt tartot, ami az otthonokban élő gyermekek körében minden évben nagy népszerűségnek örvend. Közel 350 résztvevő érkezett a törökbálinti Izgiland Játszóházba, ahol számtalan attrakció mellett egyéb meglepetésekkel is készültünk a kicsiknek, hogy felejthetetlen élményekben legyen részük.

Képzések gyermekotthoni dolgozóknak

A Docler cégcsoporthoz tartozó Gattyán Alapítvány tavaly indította el azt az ingyenes eseménysorozatot, ahol szakmai képzéseket tartanak a gyermekotthon munkatársainak. Évente 5 alkalommal kerül megrendezésre az egésznapos képzés a Docler Irodaházban. A visszajelzések azt mutatják, hogy ez egy valóban hiánypótló lehetőség a nevelőknek.

Prima Junior - 2021

Prima Junior 2021 Díjátadó! 11 év, 110 díjazott! Immáron tizenegyedik alkalommal adtuk át a Junior Prima díjat tíz fiatal tehetségnek Népművészet és Közművelődés kategóriában. Büszkék vagyunk arra, hogy Cégcsoportunk 2021-ben már a 110. fiatal művész szakmai munkáját támogatta!

Mentőautó és félmilliárd forint értékű adomány

A Gattyán Alapítvány 2020. június 25-én Mentőautót adományozott. A vízimentőknek adta át Gattyán György az új, 31,5 millió forint értékű mentőautót. Az Alapítvány egyébként az Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport közreműködésével a koronavírus-járvány kezdete óta mintegy félmilliárd forint értékű adományt – többezer maszkot, ezer laptopot, száraz élelmiszert, játékokat és pénzadományt – juttatott el kórházaknak, idős- és gyermekotthonoknak, illetve a digitális oktatásban résztvevő diákoknak.

Docler véradás 2023

Megerősítve többéves együttműködésünket idén is vérünket adtuk egy nemes ügyért! Rendhagyó módon az év elején szerveztünk véradást, hiszen ebben az időszakban kevesebb a felajánló, így ilyenkor fogynak ki leginkább Vérellátó Szolgálat készletei. A Docler csoport munkatársai már rutinos véradóknak számítanak, közülük többen minden évben adnak vért. Munkatársaink tudják, hogy adományukkal akár három ember életét is megmenthetik. A korábbi évekhez hasonlóan 2022-ben is hozzájárulhattunk a biztonságos vérellátáshoz, melyet ezúton szeretnénk megköszönni nagylelkű kollégáinknak és a Szolgálat munkatársainak.

Azonnali segítség a rászorulóknak

Büszkék vagyunk arra, hogy cégcsoportunk két alapítványa, a Docler Alapítvány és a Gattyán Alapítvány, a vírus miatt kialakult helyzetben azonnali segítséget nyújtottak az arra rászorulóknak. Több megyében, több gyermekotthont is megajándékoztunk laptopokkal, hogy a hirtelen bevezetésre kerülő online oktatás náluk is megvalósulhasson.

120 millió forint adomány kórházaknak, gyermekotthonoknak

A Docler cégcsoport és annak alapító-tulajdonosa, Gattyán György, karácsony előtt mintegy 120 millió forintot adományozott kórházaknak, illetve gyermekotthonoknak. A kórházak támogatásán túl, több mint 100 gyermekotthon lakóit leptük meg karácsonyi ajándékcsomaggal, valamint emellett a Tűzoltó utcai Gyermekklinika részére is vittünk Mikulás ajándékokat.

1000 számítógép gyermekeknek

A Gattyán György érdekeltségébe tartozó Docler Holding a segitunkegymasnak.hu felhívására reagálva 1000 vadonatúj számítógépet adományozott a távoktatásban résztvevő gyermekeknek. A Docler cégcsoport tulajdonosát a Pest Megyei TEGESZI Monori Gyermekotthonban fogadták, melynek lakói 300 db, összesen 100 millió forint értékű számítógéppel gazdagodtak. Gattyán György alapítványai a koronavírus-járvány elleni küzdelem első napjaiban az adományozók sorába léptek, és már a veszélyhelyzet kihirdetésének hetében százmillió forintot osztottak szét hat budapesti kórház között.